menu zaloguj
KIEDY?
GDZIE?
CO?

Biuro Obsługi Klienta Wyślij bilet ponownie Zmiany w wydarzeniach
ZALOGUJ SIĘ ZAREJESTRUJ SIĘ
00:00 Czas na złożenie zamówienia. Rezerwacja biletów
następuje po kliknięciu przycisku kupuję i płącę.

Bilety na: Zimowe warsztaty kulinarne

Wielka Nieszawka, Mennonitów 14

01.12.2024, g. 10:30 - 14:00 (niedziela)

cena - od 130,00 pln

Zakończenie sprzedaży online: 01.12.2024, g. 14:00

Zimowe warsztaty kulinarne, 1 grudnia (niedziela), godz. 10.30–14.00

To już ostatnie w tym roku warsztaty kulinarne i jak zawsze o tej porze ich głównym tematem będą grzyby! Na początku spotkania wybierzemy się zatem na grzybobranie na pobliskie, nadwiślańskie łąki, gdzie na drzewach wypatrywać będziemy uszaków, boczniaków i płomiennic. Na pewno uda się też, znaleźć rośliny jadalne, które rosną nawet pod śniegową kołderką i które urozmaicą smak przygotowywanych potraw. Po powrocie do skansenu przyrządzimy z nich farsz do „grzyb burgerów”. W czasie kiedy my będziemy oddawać się botanicznym poszukiwaniom, w dole ziemnym specjalnie wykopanym na tę okazję, piec się będzie, owinięty w liście kapusty jesiotr z warzywami! Na zakończenie naszego kulinarnego sezonu czeka nas prawdziwa uczta! Jak zawsze naszym kuchennym przewodnikiem będzie Filip Malinowski, właściciel toruńskiej restauracji Chwast Prast Vego Bistro.
Miejsce: Olenderski Park Etnograficzny w Wielkiej Nieszawce, ul. Mennonitów 14
Koszt udziału: 150 zł lub 130 zł dla kolejnego członka z rodziny

Liczba miejsc ograniczona.

Bilety nienumerowane

bilet
KOSZT UDZIAŁU - normalny
Sala
150,00 pln
bilet
KOSZT UDZIAŁU - kolejna osoba z rodziny
Sala
130,00 pln

Podsumowanie

Opcje dodatkowe

Wybierz grafikę:

Podgląd biletu:

Podgląd biletu:

aaaaaa

Dodaj tekst do swoich biletów :

Wybrane bilety

Wybrane bilety sektor szczegóły biletu usuń
Bilety: 0.00 PLN , opłata serwisowa: 0.00 PLN
razem
0 bilety
Razem
0.00 PLN
po rabacie
0.00 PLN

Nieprawidłowy kod rabatowy

Dane do realizacji zakupu

Forma płatności

Operator płatności pobierze bezzwrotną opłatę transakcyjną w wysokości 1.95%